ΣΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Παπαγεωργίου μόλις 45 ετών- Κατέρρευσε στην οδό Γούναρη

“Έφυγε” λίγους μήνες μετά τη μητέρα του

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πατρινός Νίκος Παπαγεωργίου. 

Ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας αγαθός, ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές ομάδες της Πάτρας τις ερασιτεχνικές κυρίως, αλλά όχι μόνο, όλη την τέχνη της Πάτρας στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45, μια Αγνή Φωτεινή Ψυχή και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της.  Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί.

Όπως γράφει το camerastyloonline.wordpress.com ο Νίκος Παπαγεωργίου λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γούναρη τον πήγαν στο Νοσοκομείο δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

Στον άτυχο συμπολίτη διεξάγεται νεκροτομή προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του. 

Είχε πολλά να δώσει ακόμα και άπειρη όρεξη για να το πραγματοποιήσει. Πρόσφατα είχε αγοράσει drone και ετοίμαζε τον εξοπλισμό του για να πετύχει περισσότερα πράγματα από όσα είχε πετύχει ήδη στον οπτικοακουστικό τομέα και τον δημοσιογραφικό.

Πηγή: thebest.gr