Σοκάρει η απάντηση της μάνας για τις γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της στο facebook!

Στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας βρίσκεται μια 31χρονη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 6 και 7 χρόνων από τη Ρόδο, μετά την καταγγελία που υποβλήθηκε σε βάρος της, ότι ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook οπτικό υλικό με τα γυμνά γεννητικά όργανα της μικρότερης κόρης της!

Την καταγγελία, μάλιστα, υπέβαλε ο ίδιος ο 46χρονος αδελφός της, όταν οι κόρες του τον ενημέρωσαν ότι πρόλαβαν να δουν το επίμαχο βίντεο, όπως και μια πρώην συμμαθήτρια της μιας από το Λύκειο! Στο υλικό φαινόταν το 6χρονο κοριτσάκι ξαπλωμένο στο κρεβάτι και τα χέρια άλλων ατόμων να του κατεβάζουν το εσώρουχο και να βιντεοσκοπούν τα γεννητικά του όργανα!

Όπως κατέθεσε ο 46χρονος, όταν τηλεφώνησε στην αδελφή του, εκείνη ισχυρίστηκε ότι μαγείρευε στην κουζίνα της οικίας, ενώ οι κόρες της έπαιζαν στο δωμάτιό τους με την 7χρονη ξαδέλφη τους, όταν η μεγάλη κόρη της την ενημέρωσε έντρομη ότι από λάθος η εξαδέλφη τους ανέβασε από το κινητό της στο Facebook ένα βίντεο το οποίο είχαν τραβήξει.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι έσβησε αμέσως το βίντεο και από το Facebook και από τη συσκευή, ενώ είπε αστειευόμενη «σιγά το πράγμα, τρία άτομα το έχουν δει μόνο»!

Σύμφωνα με τον 46χρονο που παρέδωσε στους αστυνομικούς φωτογραφίες από τον λογαριασμό της κατηγορουμένης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στη συνομιλία του με την αδελφή του παρενέβη ο σύντροφός της, ο οποίος τον εξύβρισε και τον απείλησε.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 20ής Αυγούστου και η 31χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που της απήγγειλε κατηγορία για πορνογραφία ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, υπό τη μορφή της παραγωγής και δημοσίευσης μέσω πληροφοριακού συστήματος και την άφησε ελεύθερη.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso