Σοκάρει η συζήτηση που είχε ο Κατσαφάδος με την Καρέζη: «Η Τζένη ήταν φοβισμένη από την ασθένεια της» [βίντεο]

Το απόγευμα της Τετάρτης 2/10 ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου και για τη συνεργασία του με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη.

«Δε βλέπω τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία από ότι λίγα χρόνια πριν, όχι. Η θλίψη αλλάζει, δεν ξέρω αν μαλακώνει αλλά αλλάζει. Είναι όμως δυσάρεστο, έχουν περάσει τρία χρόνια και τρεις μήνες από τον θάνατο της γυναίκας μου.

Θα πω ωστόσο το εξής. Μ’ αρέσει ο ηθοποιός να έχει την τρέλα ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο ρόλος ή η σκηνή, δε χρειάζεται να είμαστε και στην καθημερινότητα μας μονίμως μέσα σε μια σκέψη ότι… είμαι κωμικός και πρέπει να κάνω τον κωμικό ακόμη και στο καφενείο.

«Εγώ όταν γνώρισα την Τζένη Καρέζη στο σήριαλ που κάναμε την είχε πλησιάσει ήδη η αρρώστια. Ήταν πεσμένη και καθόλου διαχυτική. Έκανε την κάθε σκηνή και πήγαινε στο μόνιτορ να δει κάθε σκηνή και άναβε τσιγάρο. Της είπα «κυρία Καρέζη μα γιατί καπνίζετε; Άντε παράτα με και εσύ» μου απάντησε. Μετά από ένα χρόνο πήγα και είδα το Διαμάντια και μπλουζ (τελευταία παράσταση). Πέρασα έξω από το καμαρίνι της και με φώναξε, μου είπε έλα εδώ και έκατσα μισή ώρα. Με αγκάλιασε και άρχισε να κλαίει. Ήταν πολύ φοβισμένη και οι άνθρωποι που περνάνε μία τέτοια αρρώστια δεν ξέρεις τι σκέφτονται…»

Δείτε το βίντεο στο eleftherostypos.gr