Σοκάρει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Παραλίγο να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»

Καλεσμένος στην εκπομπή The Break βρέθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και μίλησε τόσο για την επαγγελματική του ζωή όσο και την οικογένειά του.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χωρίζει με τη σύζυγό του, κάτι που ο ίδιος διέψευσε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όσα ανέφερε

Μιλώντας στη Βάσω Λασκαράκη για την χαρά και την αγάπη που το προσέφεραν τα παιδιά του ο ίδιος είπε την επική ατάκα: «Θες να χωρίσω και τη Μαριέττα; Ας το κάνω. Πλάκα κάνω!».

«Είπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και με πολλή αγάπη. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία. Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει. Ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει “μου λείπεις”. Σημαίνει ότι μεγαλώνω καλά παιδιά. Αυτό ήταν το μεγάλο μου θέμα γιατί το είχα στερηθεί μικρός».

Δείτε το video εδώ