Σοκαρισμένος είναι φίλος του 32χρονου πιλότου μετά την ομολογία του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά – Τι στάση κρατούν οι γονείς του (βίντεο)

Απροετοίμαστοι και σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του 32χρονου συζυγοκτόνου με την τροπή που έλαβε τις τελευταίες ώρες η υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι γονείς του 32χρονου, οι οποίοι και έχουν τη μικρή Λυδία όλο αυτό το χρονικό διάστημα μένουν στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος τους ήρθε τελευταία φορά σε επαφή μαζί τους την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αλόννησο, προκειμένου να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 32χρονος έμενε εκεί, καθώς ήταν γνωστό πως ήθελε να εγκαταλείψει την κατοικία του στα Γλυκά Νερά, μετά τη νύχτα της 11ης Μαΐου.

Λίγο, πριν την ομολογία του 32χρονου πιλότου και αφότου είχε μεταβεί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, ο τηλεoπτικός σταθμός OPEN επικοινώνησε με στενό φίλο του 32χρονου πιλότου, ο οποίος και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω τίποτα, είμαι πολύ θυμωμένος. Περιμένω να δω τι θα πει στους αστυνομικούς». Υπενθυμίζουμε, πως ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Αθηνών, όπου και θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πηγή: news2u.gr