Σωτήρης Κουρής: Έτσι κέρδισε την δικαστική μάχη με εισπρακτική εταιρεία για χρέος του-Η συμβολή του Λευτέρη Κρητικού (εικόνες)

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ
Με την υπ αριθμ.86/2023 , 7 Αυγούστου 2023 απόφαση το Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνιας , το δικαστήριο δέχθηκε την ανακοπή μου για παραγραφή του χρέους μου από την ALPHABANK και την εισπρακτική εταιρία CEPAL .
Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Λευτέρη Κρητικό γιατί με εμπιστεύτηκε και με την ανακοπή του φθάσαμε στο αίσιο αυτό αποτέλεσμα . Επίσης ευχαριστώ τον λογιστή μου Ηλία Παργινο που με τα ίδια στοιχεία της τράπεζας απέδειξε την επι τρία πληρωμή του χρέους μου .
Η συμπαράσταση της Αλεξίας μου , των παιδιών μου και του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος ήταν αμέριστη και τους ευχαριστώ .
Είναι μία νίκη απέναντι σε εκβιασμούς και την λοιδορία τραπεζικών και πρώην τραπεζικών που έχουν βρεί καταφύγιο στίς διάφορες εισπρακτικές εταιρίες .
Αυτη η νίκη δεν είναι μόνο δίκη μου αλλά και όλων όσων βιώνουν την ίδια κατάσταση με μένα για πολλά χρόνια .
Θα σταθώ σε κάθε αδικημένο δανειολήπτη από τις Τράπεζες και τα fun’s και θα κάνω τα πάντα για την στήριξη και συμπαράσταση κάθε πολίτη που έχει βρεθεί στην θέση μου .