Σοβαρό εργατικό ατύχημα για υπάλληλο Καθαριότητας

Σοβαρό εργατικό ατύχημα για εργαζόμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr.

Σήμερα, Τρίτη, γύρω στις 09:30 το πρωί, ο εν λόγω εργαζόμενος (τα στοιχεία του έχει στη διάθεσή του το epoli.gr) ενώ εκτελούσε την εργασία του, στον Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου Ζωγράφου, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, γλίστρησε κι έπεσε μέσα στην χοάνη, στην οποία ρίπτονται τα απορρίμματα, προκειμένου να φορτωθούν στα βαρέα οχήματα και να οδηγηθούν στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Ο εργάτης έπεσε σε ικανό βάθος για να τραυματιστεί σοβαρά, σπάζοντας το πόδι του και συγκεκριμένα την πατούσα του.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του εργατικού ατυχήματος ήταν πως, κλήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να υπάρξει επιχείρηση απεγκλωβισμού του δημοτικού υπαλλήλου.

Κατά την ολοκλήρωση αυτής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε σχετικές ιατρικές εξετάσεις και αντιμετώπιση του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του epoli.gr, άμεσα στον άτυχο εργαζόμενο προσέτρεξε η Διεύθυνση Καθαριότητας και η Προϊσταμένη, η οποία και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνοδεύοντάς τον, παράλληλα, με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πηγή: epoli.gr