Σοβαρό τροχαίο: Μηχανή έπεσε πάνω σε μπάρες και έγινε σμπαράλια (εικόνες+βίντεο)

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Λαμία, όταν οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε μπάρες. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων μέχρι να ολοκληρωθεί η διακομιδή του.

Ειδικότερα, το τροχαίο έγινε – όπως μεταδίδει το LamiaReport – λίγο πριν από τις 21:00 στην εθνική οδό, έξω από τη Λαμία, λίγο πριν τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής. Ο 21χρονος κινούταν με τη μηχανή του στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Φτάνοντας στο 216 χλμ υπήρχε σήμανση με την αριστερή λωρίδα να είναι κλειστή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από τη δεξιά λωρίδα της εθνικής οδού.

Ο 21χρονος οδηγός – άγνωστο για ποιο λόγο- κινήθηκε μέσα στη αριστερή λωρίδα που ήταν κλειστή, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να βρεθεί αντιμέτωπος με τους ογκώδεις τσιμεντόλιθους και να πέσει πάνω τους, αφού δεν κατάφερε να τους αποφύγει.

Δείτε βίντεο:

Μετά την πρόσκρουση, ο οδηγός “πέταξε” πάνω από τους τσιμεντόλιθους και προσγειώθηκε μέσα στο οδόστρωμα, ενώ η μηχανή σύρθηκε και κατέληξε κάτω από τις μπάρες στην άκρη της εθνικής οδού.

Δείτε φωτογραφίες:

  

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 21χρονος – ευτυχώς –  φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα. Ωστόσο, από την πρόσκρουση και την πτώση τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Στο σημείο σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων μέχρι να παραληφθεί τραυματίας και να απομακρυνθεί η μηχανή και να αποκατασταθεί η σήμανση στο οδόστρωμα από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και τους ανθρώπους της Κεντρικής Οδού.

Δείτε φωτογραφίες:

  

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από lamiareport.gr

Πηγή: newsit.gr