Σοβαρός τραυματισμός 22χρονου δικυκλιστή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 22χρονος διανομέας που τραυματίστηκε σοβαρά χθες το πρωί στο κέντρο της Ζαχάρως, ύστερα από σοβαρό τροχαίο. 

Πιο συγκεκριμένα, το δίκυκλο που οδηγούσε ο νεαρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αγροτικό ΙΧ, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός δεν προστατευόταν από κράνος, ενώ η οδός που σημειώθηκε το συμβάν φαίνεται ότι δεν είχε σήμανση.

Άμεσα οι πολίτες που είδαν το συμβάν έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο, το οποίο διακόμισε τον τραυματία στο Κ.Υ. Ζαχάρως όπου νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν στην ζωή τον 22χρονο.

Ακολούθως, διακομίσθηκε εκ νέου στο Γ.Ν. Ηλείας όπου και διασωληνώθηκε. Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη εντοπίστηκε κάταγμα στον αυχένα και στο κρανίο, ενώ εντοπίστηκαν και δυο μικρά αιματώματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί τελικά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Εκεί, οι γιατροί μετά από σειρά εξετάσεων, μετέφεραν στα οικεία πρόσωπα του νεαρού αισιόδοξα μηνύματα, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Ωστόσο, όπως τόνισαν τα πρώτα δυο εικοσιτετράωρα είναι πάντα κρίσιμα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είχε κινδυνέψει και στο παρελθόν

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν η πρώτη φορά που ο νεαρός τραυματίζεται σε τροχαίο ατύχημα, καθώς πριν από τρία χρόνια περίπου είχε βρεθεί ξανά στην ίδια θέση, ενώ πριν από μερικά χρόνια ο νεαρός είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τη θεία του.

Πηγή: flamis.gr