«Σπάει» τη σιωπή της η stalker θαυμάστρια του Πλούταρχου: «Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον στη σκηνή..»

Ο Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση που αναμένεται να εκδικαστεί αύριο (9/10) κατά μιας stalker που τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του, όπως αναφέρει η εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα τον παρενοχλούσε επί σειρά ετών.

Από την πλευρά της, η γυναίκα που κατηγορείται παραχώρησε δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μιλώντας στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Τι ανέφερε η 47χρονη γυναίκα;

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο» είπε η 47χρονη.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Τίποτα περισσότερο», συμπλήρωσε.

Τόνισε ότι: «Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου».

Ενώ κλείνοντας μίλησε με απολογητικό ύφος και ανέφερε: «Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα».