«Στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε…» – Θρήνος για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Χρήστου Βαλασέλλη, ο οποίος έφυγε σήμερα 5/12, από τη ζωή, μέσα στο σπίτι του, σε ηλικία 49 ετών. Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την έναρξη της αποψινής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, τον αποχαιρέτησε, περιγράφοντας την γνωριμία και την συνεργασία που είχε μαζί του.

Το “αντίο” του Αντώνη Κανάκη στον Χρήστο Βαλασέλλη

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούγονται στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler» ανέφερε αρχικά.

«Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη. Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler»

συνέχεια στο youweekly