Στο ψυχιατρείο η «παρουσιάστρια» που επιτέθηκε στο Χαρδαλιά

Η Ιωάννα Κουσκούση, μετά την επίθεση στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και την παραμονή της για ένα βράδυ στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, στον οποίο οδηγήθηκε πριν περάσει την διαδικασία του Αυτοφώρου επιδεικνύοντας προκλητική συμπεριφορά, ζήτησε την ακούσια νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης.

Η ίδια μετά και το άκουσμα της διάταξης, παρότι σοκαρισμένη, ήταν συνεργάσιμη και δέχθηκε να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο όπου πρόκειται να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με την συνήγορο της, Ανθούλα Ανάσογλου, η Ιωάννα Κουσκούση, θα έρθει σε επικοινωνία με τον πνευματικό της ως βαθιά θρησκευόμενη και θα ζητήσει συγνώμη και από τον Θεό και από τον υπουργό, Νίκο Χαρδαλιά για την συμπεριφορά της. «Ελπίζουμε ο κ. Χαρδαλιάς να δείξει κατανόηση δεδομένου ότι πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια με προστατευόμενο μέλος, ένα αγοράκι 7 ετών» συμπλήρωσε η δικηγόρος της παρουσιάστριας.

Πηγή: aftodioikisi.gr