Στον Σκορπιό αδερφική φίλη της Χριστίνας Ωνάση για να κάνει τρισάγιο – «Πράσινο φως» από τον Ριμπολόβλεφ (pic)

Άδεια να επισκεφτεί τον Σκορπιό και τους τάφους της οικογένειας Ωνάση εξασφάλισε από τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ η αδερφική φίλη της Χριστίνας Ωνάση, Μαρίνα Ντοντέρο-Τσομλεκτσόγλου.

Σκοπός της ήταν να τελέσει τρισάγιο με αφορμή την συμπλήρωση των 45 χρόνων από το θάνατο του Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με την Espresso.

Η Μαρίνα Ντοντέρο συνοδευόμενη από ιερέα από το Νυδρί πρόλαβε πριν την επιβολή των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού να βρεθεί στο εκκλησάκι του Σκορπιού και να τελέσει το τρισάγιο.

Τελευταία φορά είχε βρεθεί στον Σκορπιό πριν από 32 χρόνια, στην κηδεία της Χριστίνας Ωνάση.

Η Χριστίνα Ωνάση είχε ερωτευτεί τον αδερφό της Μαρίνας Ντοντέρο, Γιώργο-Χόρχε.

«Βγήκαμε να φάμε και ξαφνικά τους είδα να χορεύουν κολλητά στο πάρτι γενεθλίων μου. Όταν επέστρεψαν εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδερφός μου σε ένα δωμάτιο δίπλα στην πισίνα. Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις 10 ανησύχησα γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και την βρήκα στην μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο. Σε 15 μέρες η Χριστίνα έλεγε ότι θέλει να παντρευτεί. Μάλιστα είχε πάει στον Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής Γεννάδιο για να πάρουν την ευχή του. Από εκείνη την ημέρα νιώθω ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατό της. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Χριστίνα είχε βαφτίσει την δεύτερη κόρη μου. Την Αθηνά δεν την βλέπω. Αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο της», είχε δηλώσει η Μαρίνα Ντοντέρο.

Χριστίνα Ωνάση και Μαρίνα Ντοντέρο/Φωτογραφία: Espresso

Υπενθυμίζεται πως στον Σκορπιό γίνονται εργασίες από τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, κόστους 165.000.000 ευρώ με χρονοδιάγραμμα το 2021. Σκοπός είναι να μετατραπεί το νησί σε πολυτελές resort.

Πηγή: reader.gr