Απεργιακή κινητοποίηση σήμερα στο Εργατικό κέντρο με ομιλίες και πορεία με κατάληξη στο Δημαρχείο. Κυρίαρχο θέμα η μη πληρωμή των καθαριστριών των Δημοτικών Σχολείων.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών “Νίκος Καββαδίας” κ. Τάσος Παγουλάτος, ακολούθησε από το Σύλλογος των Καθαριστριών η Λαμπρινή Μαρβαριά και  τέλος ο από το Σύλλογο των Υδραυλικών ο Γιώργος Κουμαριώτης, κύριος ομιλητής ο πρόεδρος του ΕΚΚΙ Γιώργος Γαβρίλης.

Ακολούθησε η πορεία λίγο επεισοδιακή λόγω της βροχής η οποία κατέληξε στο Δημαρχείο, όπου ο πρόεδρος του ΕΚΚΙ και οι καθαρίστριες έθεσαν το θέμα της μη πληρωμής τους. Εκεί ήταν και ο Δημ. Μαντζουράτος ο οποίος απευθύνθηκε με έντονο ύφος προς τον Δήμαρχο για  το θέμα αυτό. Ο Δήμαρχος … “μπερδεμένος” με τα τηλέφωνα προσπάθησε να κατευνάσει το θυμό των καθαριστριών, μιλώντας στον Κατσιβέλη και την Σοφία Γαρμπή (τηλεφωνικά).  Τελικά όπως φάνηκε το θέμα θα τεθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στις 6.00 το απόγευμα. Λύση ωστόσο δεν βρέθηκε.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Νοσοκομείο και η συναντήθηκαν  με τον Διοικητή κ. Ν. Βιβλάκη, η συζήτηση ήταν πολύ κατατοπιστική, όπως πληροφορήθηκα, (για πρώτη φορά), παραδέχθηκε ο κ. Διοικητής ότι από δω και πέρα θα επιδεινώνεται η κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr

 

Προηγούμενο άρθροΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Περλιγκου (pics)