Τελευταία συνεδρίαση του Συλλόγου, διαφορετική από τις άλλες. Για πολλά παραγωγικά χρόνια και υπέροχες μέρες περπατήσαμε μαζί στο δρόμο του κοινού προορισμού. Να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σχολείο. Φεύγω ευτυχισμένος διότι το πετύχαμε. Ελλείψεις παραλείψεις, επιτυχίες απώλειες, δυσαρέσκεια, συγκρούσεις αλλά και πολύ χαρά αντιμετωπίσαμε στη δύσκολη πορεία. Αλλά ο ένας διόρθωνε τα λάθη του άλλου. Νιώθαμε τρισευτυχισμένοι όχι μόνο με τα βαθμολογικά επιτρύγματα των παιδιών αλλά και όταν βλέπαμε τη βελτίωση στη συμπεριφορά, στην επιμέλεια, στη σχέση μας.
Επιθυμώ να ζητήσω συγνώμη για τα πράγματα που περιμένατε από εμένα και δεν κατόρθωσα να σας προσφέρω. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη, αποτελεσματική συνεργασία μας. Θα μείνουν θησαυρός στη μνήμη μου οι ευχάριστες στιγμές αλλά και τα διδάγματα από τις δύσκολες, κακιές στιγμές.
Αγαπητοί συνάδελφοι, είχα ένα συναρπαστικό ταξίδι με το γερό σκαρί του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου. Κάθε μέρα ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες. Συνεχίστε το ταξίδι, το σκάφος του σχολείου μας αποτελεί εγγύηση πως θα είναι ασφαλές και συναρπαστικό. Ταξιδέψτε σε ακόμη καλύτερη πορεία και προς ομορφότερα λιμάνια.
Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Από το fb του Ιωάννη Κοσμάτου
Προηγούμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο- 4 τραυματίες στο νοσοκομείο – Ανάμεσα τους και μια 11χρονη
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Στο Αργοστόλι ο Κριστόφ Βαζέχα (εικόνα)