ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-Ο 26χρονος γιος του θύματος ομολόγησε ως δράστης του φόνου στις Βολίμες

Ο 26χρονος γιος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρομικού Δ. Μ.  που βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στις Βολίμες,  φέρεται είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε την Ζάκυνθο.

Ο 26χρονος γιος του θύματος, προσήχθη χθες το βράδυ στην Ασφάλεια Ζακύνθου και δύο ώρες αργότερα, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, στους αξιωματικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου.

Ο νεαρός άντρας, είναι γιος του θύματος από τον δεύτερο γάμο του, με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Α.Τ. Ζακύνθου, ο 26χρονος και η μητέρα του, κατά την διάρκεια των ανακρίσεων έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις γεγονός που έκανε τους αστυνομικούς να τους υποπτεύονται. Χθες στην κηδεία του 70χρονου, ο γιος του με την μητέρα του, δεν παρέστησαν και έτσι έγιναν ακόμα πιο ύποπτοι για τους αστυνομικούς.

Ο 26χρονος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει πολύ καλά, την δολοφονία του 70χρονου πατέρα του, καθώς του είχε κλείσει ραντεβού στην ερημική τοποθεσία, πριν το χωριό των Βολιμών.

Όταν ο άτυχος ηλικιωμένος στάθμευσε το αυτοκίνητο του, ο 26χρονος με μια δίκανη καραμπίνα τον πυροβόλησε τρεις φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.

Τα αίτια που φαίνεται πως όπλισαν τα χέρια του νεαρού δράστη, υπάρχουν πληροφορίες πως ήταν  η κακή συμπεριφορά  του 70χρονου στον ίδιον και τα αδέρφια του.

Αναδημοσίευση από www.ermisnews.gr