Συγκλονίζει η ανάρτηση ανεμβολίαστου 41χρονου πριν πεθάνει από κορωνοϊό – “Μακάρι ο Θεός να μην με πάρει ακόμα μαζί του”

Τέσσερις θάνατοι λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού καταγράφηκαν συνολικά το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πρόκειται για 4 άνδρες, ηλικίας 78, 79, 87 και 41 ετών. Μάλιστα, ο τελευταίος, ο οποίος ήταν και πατέρας τριών παιδιών, είχε εισαχθεί αρχικά στην κλινική covid, όμως μεταφέρθηκε άμεσα στη ΜΕΘ, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος ήταν ανεμβολίαστος. Στην ίδια ΜΕΘ νοσηλεύεται διασωληνωμένη εδώ και λίγες ημέρες και η μητέρα του.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που έστειλε ο 41χρονος λίγο πριν διασωληνωθεί. “Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι και τη μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω. Κεντρικό Νοσοκομείο Καλαμάτας” αναφέρει στην τελευταία ανάρτησή του.

Αφού δίνει το τηλέφωνο της συζύγου του συνεχίζει: “Μην την κουράζετε μόνο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ όλους σας και προσευχηθείτε αν θέλετε για εμένα. Σας αγαπώ όλους και μακάρι ο καλός Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του. Σας αγαπάω όλους! Αμήν Παναγία μου”.

Πηγή: thebest.gr