Συγκλονίζει η Χαρούλα Αλεξίου για την υγεία της: «Έλεγα ότι εγώ δεν είμαι άρρωστη – Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση…»

Μία συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Χαρούλα Αλεξίου στο News247 και συγκλόνισε, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της. «Έλεγα ότι εγώ δεν είμαι άρρωστη» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Σε μία άλλη στιγμή της ζωής μου πέρασα ένα σοκ με την υγεία μου. Δεν νόσησα ποτέ αλλά είδα ότι ήμουν στο τσακ, αν δεν το ‘χα προσέξει. Εκεί ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω», εξομολογείται η Χάρις Αλεξίου.

«Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση και μετακίνησα την πρεμιέρα μου μία εβδομάδα. Είπα ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αυτό παθαίνουν όμως οι άνθρωποι, να μη φοβόμαστε τις λέξεις», παραδέχεται η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Έναν καρκίνο που μου βρήκανε, που έλεγα ότι εγώ δεν έχω τίποτα, δεν είμαι άρρωστη, αποκλείεται, δεν είναι αυτό. Και πράγματι δεν είχα. Βέβαια, το πώς βγήκε αυτό έξω και επικοινωνήθηκε είναι άλλο θέμα», περιγράφει η Χάρις Αλεξίου αμέσως μετά.

συνέχεια στο athensmagazine