Συγκλονίζει η Παλιοσπύρου 4 χρόνια από το βιτριόλι: “Δεν θα αποκατασταθώ πλήρως ποτέ” (βίντεο)

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα (20/5) από την άγρια επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή LIVE NEWS, συνομίλησε με τον Νίκο Ευαγγελάτο και αποκάλυψε μερικές πικρές αλήθειες.

Ερωτηθείς για την κατάστασή της 4 χρόνια μετά την επίθεση η ίδια αποκάλυψε ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να αποκατασταθεί πλήρως.

«Ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζω λειτουργικά προβλήματα, στο μάτι μου, στο λαιμό μου» τόνισε η άτυχη γυναίκα. Άλλωστε όπως είπε η ίδια «ότι καίγεται, χάνεται για πάντα».

«Η γυναίκα που μου πέταξε το βιτριόλι, λερώνει την ψυχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από το κακό που συνέβη, τουλάχιστον συνέβη και ένα καλό, ο οργανισμός που φέρει το όνομα μου για την αποκατάσταση των εγκαυματιών. Ότι αποζημίωση προκύψει για μένα, θα δοθούν στον οργανισμό αυτόν», πρόσθεσε.

«Επειδή δεν υπάρχει μεταμέλεια από τον θύτη για αυτό που έκανε, εγώ δεν αισθάνομαι καλά να πάρω αποζημίωση, αν και έχω ανάγκη τα χρήματα.» εξήγησε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Ήταν μια μέρα σαν σήμερα ακριβώς πριν από 4 χρόνια. Η επίθεση με βιτριόλι σε μια νεαρή γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα.

Μια νέα κοπέλα που κλήθηκε να παλέψει για τη ζωή της και να βρει την ψυχική δύναμη να αντικρίσει ξανά στον καθρέφτη ένα πρόσωπο που δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Από εκείνο το πρωινό και για χρόνια, η μία εγχείρηση διαδεχόταν την άλλη για την άτυχη Ιωάννα. Στοχοποιήθηκε αναίτια όπως αποδείχθηκε από μια γυναίκα που είχε βάλει τότε σκοπό της ζωής της, να της κάνει κακό.

Η 35χρονη που τότε της επιτέθηκε οδηγήθηκε στη φυλακή και πλέον όπως φαίνεται μετρά αντίστροφα για την αποφυλάκισή της.

Η Ιωάννα τρέχει σε κοντινό φαρμακείο με τους πόνους να είναι αφόρητοι και την ίδια ώρα η δράστιδα που την περίμενε στο ασανσέρ του ισογείου, έτρεχε να απομακρυνθεί με ταξί.

Στην 35χρονη είχε επιβληθεί κάθειρξη 15 ετών για την επίθεση με βιτριόλι. Με την Ιωάννα να ακούει την απόφαση ανακουφισμένη και τη γυναίκα που κατέστρεψε τα νιάτα της, ψύχραιμη χωρίς να πει το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη της 35χρονης, σχεδόν ένα μήνα μετά την επίθεση εξετάζοντας κάμερες και τηλεφωνικές συνομιλίες. Όλο εκείνο το διάστημα, η Ιωάννα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στη συνέχεια οι γιατροί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν όσα περισσότερα τμήματα του προσώπου της μπορούσαν.

Ήταν ένα από τα πιο άρρωστα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών. Μια επίθεση από το πουθενά…

πηγή: eleftherostypos.gr