Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της Ναταλί πήγαμε για εξέταση ρουτίνας και ο γιατρός σκοτείνιασε»

Καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την οικογένειά του με τη Ναταλί Κάκκαβα αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε η σύζυγός του στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη πολύ ψυχοφθόρα, με αγωνίες, άγχη, γιατρούς. Είχε γίνει η διάγνωση ανεπάρκειας πλακούντα στον έβδομο μήνα, από το πουθενά, σε μια εξέταση ρουτίνας. Και βλέπεις τον γιατρό να σκοτεινιάζει, πολύ κλάμα.

Μας είπε το παιδί δεν αναπτύσσεται και έχει ανεπάρκεια πλακούντα. Μετά πηγαίναμε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στους γιατρούς και μετράγαμε με τον υπέρηχο ανά χιλιοστό, αν αναπτύσσεται το παιδί», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Για την επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένειά του: «Ήθελα πολύ και τρίτο παιδάκι. Μετά τα δύο παιδιά, χάσαμε ένα και της είχα πει να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αφρική. Μετά το χάσαμε γιατί με έβαλε σε μια διαδικασία να σκεφτώ αν είναι εύκολο και πώς είναι όλη η διαδικασία. Δυστυχώς δεν το κάναμε, το ήθελα πάρα πολύ», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

πηγή: tlife.gr