Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της  Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες Συνελήφθησαν χθες (13-06-2018) στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου τέσσερις (4) αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας 26 έως 31 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν, διαδοχικά την Τετάρτη (13-06-2018), το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου, τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 26,29 και 31 ετών οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα.

Σε μία αντίστοιχη περίπτωση, εντοπίστηκε την Τετάρτη (13-06-2018), το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζακύνθου ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 28ετων ο οποίος προσπάθησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Μ. Βρετανία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.