ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ: Γενική Συνέλευση αύριο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ    Κεραμειές, 29.09.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Κεραμειών σας καλεί στην  εκλογοαπολογιστική  γενική Συνέλευση του συλλόγου,   το Σάββατο 3/10/2020, στο σχολείο. Ώρα έναρξης 5.30 μμ

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

  1. Εκλογή Προεδρείου και εφορευτικής επιτροπής
  2. Διοικητικός Απολογισμός ,οικονομικός απολογισμός – Προγραμματισμός

3.Διενέργεια εκλογών ή/και καθορισμός και άλλης ημ/νίας εκλογών για την ανάδειξη:

–              Διοικητικού Συμβουλίου

–              Εξελεγκτικής Επιτροπής

–              Αντιπροσώπων για την ΕΝΩΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ

Στη Συνέλευση συμμετέχουν όλοι οι Γονείς του σχολείου σύμφωνα με το Ν. 2621/98 (συμμετοχή γονέων ώστε κατ’ελάχιστο να αντιπροσωπεύεται το 1/3 των μαθητών)

Θα καταβάλλουμε  με επιμέλεια την  προσπάθεια τήρησης μέτρων προστασίας της υγείας  των συμμετεχόντων .  Ερχόμαστε με μάσκα, θα υπάρχει αντισηπτικό και εφ’όσον ο καιρός το επιτρέψει θα κάνουμε τη συνέλευση στο προαύλειο.

 Είναι μία σημαντική διαδικασία που φέτος αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς η σχολική κοινότητα  λόγω covid  αντιμετωπίζει υπέρμετρα σοβαρά προβλήματα που χρειάζεται να λυθούν άμεσα και ο σύλλογός μας  πρέπει να κινητοποιηθεί  σε αυτήν την κατεύθυνση και οπωσδήποτε να  μαζικοποιηθεί.

Υπάρχουν  προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να καταγράψουμε , όπως ελλείψεις καθηγητών, σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές των μαθητών* και άλλα τα οποία υπό συνθήκες πανδημίας γίνονται  πολύ σοβαρά   (έλλειψη στεγάστρων, αριθμός μαθητών στα τμήματα, καθαρισμός σχολείου κα.)

Νέος νόμος για την εκπαίδευση

Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων

*Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών που μεταφέρονται με λεωφορεία να παραστούν καθώς σε πολλά λεωφορεία έχουμε πληροφορίες για  μη ασφαλείς  συνθήκες μεταφοράς

Το απερχόμενο ΔΣ του συλλόγου

Τηλ. Επικοινωνίας 6932573727, ηλ/κη διεύθυνση: [email protected]