Συμφωνώ: “Οι αστοχίες παραμένουν αστοχίες”.

Κύριε Αλεβιζόπουλε υπό άλλες συνθήκες θα προσπερνούσαμε το συγκεκριμένο σχόλιό σας γιατί γνωρίζουμε ότι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μέσα από το προσωπικό του πρίσμα.

Όμως ο σχολιασμός σας αφορά τους εργαζόμενους με των οποίων την ψυχή και το αίμα τροφοδοτείται το νοσοκομείο αυτό, και μένει ζωντανό.

Ο όρκος του Ιπποκράτη αφορά τη σχέση γιατρού και ασθενή και όχι εργαζόμενου γιατρού με τον εργοδότη του.

Όταν ο γιατρός αδυνατεί πια να προσφέρει στους ασθενείς του σύμφωνα με τον όρκο αυτό, όχι από δική του υπαιτιότητα,τότε πρέπει να έχει το θάρρος, όπως και το διαθέτουν οι συγκεκριμένοι γιατροί,χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τους ασθενείς τους ,όπως και πράττουν ,να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες για όλους ,και πρωτίστως να προστατέψουν τη δική τους υγεία  γιατί ΔΕΝ είναι αναλώσιμοι.

Για ποιος συναδέλφους και προς ποιους πρέπει να μας κάνει εντύπωση η συμπεριφορά τους? Κατονομάστε τους γιατί δεν καταλαβαίνουμε.

Το σωματείο δεν έχει και δεν διεκδικεί ρόλο αστυνομικού οργάνου.

Όσο για το τελευταίο ότι κάνουμε αντίσταση στον οποιοδήποτε  ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος των ασθενών,αυτό αποτελεί ύβρι για εμάς.Διεκδικήσεις μπορούν να κάνουν κατ εσάς συγκεκριμένοι και οι υπόλοιποι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα? Όσο για τος πως θα σας χαρακτηρίσουμε μην προσπαθείτε να θυματοποιηθήτε .Δεν μας αφορά.

Οι αστοχίες παραμένουν αστοχίες

Βασω Βουτσινά

πρόεδρος εργαζομενων Γ.Ν.Κεφαλονιας