Για την ώρα η Ρ.Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει για 12η μέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα, φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Βήμα της Κυριακής η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να δεχθεί 5 πλήγματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της. Πέντε πλήγματα που θα την φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, τόσο για την περίπτωση του θανάτου της Τζωρτζίνας, όσο και για τα άλλα δύο παιδιά της, που πέθαναν μυστηριωδώς. Της Μαλένας το 2019 στην Αθήνα και της Ίριδας το 2021 στην Πάτρα.

Πρώτον: ένα από τα πλέον σοβαρά στοιχεία φαίνεται να ανακύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και αναδεικνύει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φονικές ουσίες στο διαδίκτυο. Το στοιχείο αυτό αποτελεί «κρυφό χαρτί» των ερευνητών της υπόθεσης και ίσως παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες σε όλες του, τις διαστάσεις.

Θεωρείται ότι θα καταρρίψει πολλούς από τους ισχυρισμούς της 33χρονης. Το πρωί, σε νέα της συνέντευξη στο Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι ίσως είχε ψάξει για άλλες θανατηφόρες ουσίες, αλλά αρνήθηκε πως εκείνη χορήγηση την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Δεύτερον: Στην 18η ανακρίτρια καταθέτουν ήδη περίπου 70 γιατροί και νοσηλευτές που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Αναφέρουν ότι τα παιδιά παρουσίαζαν προβλήματα, ανεξήγητα επιστημονικά, όταν βρίσκονταν στα μονόκλινα δωμάτια με τη μητέρα τους και πως οι αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν αργοπορημένες.

Στέκονται στις ερωτήσεις για κάμερες που έκανε η 33χρονη, οι οποίες ως γνωστόν τους έβαλαν σε σκέψεις, χωρίς όμως να τοποθετηθούν στα δωμάτια.

Τρίτον: Θα παρουσιαστούν στοιχεία από γιατρούς της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα που παρουσίαζε η 9χρονη λίγο πριν τον θάνατό της. Με αλλαγές των καρδιακών ρυθμών της, με ταχύπνοιες, διαστολή στις κόρες των ματιών (μυδρίαση) και άλλα παρεμφερή που συνέβαιναν πάντα, όταν κοντά της βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όσο το άτυχο παιδί βρισκόταν με γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, αρχικά βελτιωνόταν και στη συνέχεια έμενε σταθερή.

Τέταρτον: Θα υπάρξουν νέες πλήρεις ιατροδικαστικές καταθέσεις και εκθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Στον θάνατο της Μαλένας που αποδόθηκε λανθασμένα όπως φαίνεται σε ηπατική ανεπάρκεια, θα αναζητηθεί το ενδεχόμενο της ασφυξίας με κάποιο πανάκι ή να της χορηγήθηκε τοξική ουσία.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται η κατάθεση της 33χρονης μέσα στην οποία έλεγε πως όταν διαπίστωσε πως η κόρη της είχε πεθάνει, της πήρε το πανάκι. Στη συνέχεια ανέφερε όμως πως όταν επέστρεψε στο δωμάτιο με τους γιατρούς, η Μαλένα είχε γυρίσει θέση και κρατούσε το πανάκι στα χέρια της.

Πέμπτον: Πίεση προς την πλευρά της 33χρονης αναμένεται να ασκηθεί από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν πριν την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας την Άνοιξη του 2021.

Για την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα που βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Βρίσκεται σε διαρκής επικοινωνία με τους δικηγόρους της και δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ που την πολιορκούν καθημερινά για ένα σχόλιο, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΠώς να ξεχωρίσετε αν έχετε πονόλαιμο λόγω κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο«Μπες κι εσύ στη φυλακή και θα καλοπεράσεις»: Το μήνυμα της Πισπιρίγκου που άφησε με ανοιχτό το στόμα τις αρχές