Συναγερμός από Τσατραφύλλια: Μεγάλη προσοχή για περιπτώσεις με τοπικές θύελλες-Οι ριπές των ανέμων ίσως ξεπεράσουν τα 100χλμ την ώρα!

Αντιλαμβάνομαι ότι το άκουσμα πιθανόν χιονοπτώσεων υποσκελίζει οποιαδήποτε άλλη είδηση ωστόσο η επικείμενη κακοκαιρία ειναι σημαντική για τους ΑΝΕΜΟΥΣ και την πτώση της ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
Μεγάλη προσοχή λοιπόν πρέπει να επιδείξουμε το επόμενο 48ώρο στους βορειοδυτικούς ανέμους που σε ορισμένες περιπτώσεις θα δημιουργήσουν τοπικές θύελλες.
Οι ριπές τους ίσως ξεπεράσουν τα 100 Km/h!Μεγάλη προσοχή κυρίως στα νησιά μας και σε όλες σχεδόν τις παράκτιες και παραθαλάσσιες περιοχές .
Επίσης και στην ευρύτερη περιοχή της θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Σε ό,τι αφορά την πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα είναι εντυπωσιακή (πάνω από 10 βαθμούς) ακολουθούν χαρακτηριστικά παραδείγματα θερμοκρασίας νωρίς το πρωί σήμερα και την Κυριακή .
Με τι θερμοκρασία δηλαδή ξύπνησαν σήμερα και με τι θερμοκρασία θα ξυπνησουν την Κυριακή οι κάτοικοι σε 4 περιοχές:
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 15C 11°℃ 15°C 4°℃ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΩΡΙΣ το ΠΡΩΙ 7°℃ 5°℃ 9°℃ 0°℃"