ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ!

Με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Κασσαβέτη Δημοσθένη, εγκρίθηκαν οι σχετικές δαπάνες (απόφαση 7501/15-6-2017 με ΑΔΑ ΩΜΝΒΩ-5ΜΚ, ΑΔΑ ΩΔ1Φ Ω-ΨΡΚ και ΑΔΑ 7810Ω-24Β) και καταφθάνουν στην Κεφαλονιά από αύριο 17/6 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 22/6 πέντε Επιθεωρητές- Ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο στο Δήμο Κεφαλονιάς και τα Νομικά του Πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση για τον έλεγχο στο Δήμο έγινε προσωπικά στο δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση από τους ίδιους τους επιθεωρητές του Σώματος για την καταπολέμηση της διαφθοράς και αμέσως σήμανε γενικός συναγερμός στο Μέγαρο.

Ηδη, όπως αναφέρουμε σε άλλες στήλες, αναβλήθηκε η παράδοση του νέου Γηροκομείου, που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω της άφιξης των Επιθεωρητών.

Αυτό πάντως που εντυπωσιάζει για το μέγεθος του ελέγχου, είναι ότι αφενός έρχεται «ένας στρατός» …από πέντε Επιθεωρητές για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, εκ των οποίων τρεις είναι από την Κεντρική Υπηρεσία στην Αθήνα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και δύο από το Γραφείο της Πάτρας και επίσης ότι θα μείνουν όλη την εβδομάδα!

Οι επιθεωρητές που θα διεξάγουν τον έλεγχο στα …άβατα του Δήμου, είναι οι κ.κ. Χ. Σπηλιωτοπούλου, Α. Παπαμιχαλοπούλου και Β. Γεωργιάδη από την Κεντρική Υπηρεσία του Σώματος στην Αθήνα και οι κ.κ. Σ. Αγγελοπούλου και Β. Ηλιοπούλου από το Περιφερειακό Γραφείο Πάτρας.

Ροβινσών Κρούσσος

Αναδημοσίευση από www.kefalonianmantata.gr