Συνάντηση Γονέων με Αντιδήμαρχο Γ. Τζωρτζάτο: Τα κτιριακά προβλήματα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 18 Απριλίου, το ΔΣ του Συλλόγου μας, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου μας Γεράσιμο Κοκκόση, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αργοστολίου, Ιωάννη Τζωρτζάτο.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν υπόψη του αντιδημάρχου τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας. Κατόπιν της συζήτησης λάβαμε τις εξής δεσμεύσεις:

– Πριν το Πάσχα θα έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση σωληνώσεων για την λήψη και μεταφορά ομβρίων υδάτων από τον χώρο του προαυλίου.

– Επίσης πριν το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα και καθαρισμός των δέντρων στο παρτέρι του αύλειου χώρου.

– Εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα τοποθετηθεί σκίαστρο στην ταράτσα του προαύλιου χώρου.

– Εντός του καλοκαιριού θα γίνει έλεγχος και τοποθέτηση εξαερισμού στις πίσω αίθουσες του ισογείου, που αυτή τη στιγμή δεν αερίζονται ουσιαστικά.

– Τέλος, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στους τοίχους, στο πίσω μέρος της αίθουσας εκδηλώσεων, αλλά και σε σημεία των ορόφων, που έχουν φουσκώσει από την υγρασία προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η ζημιά.

Πλέον, αναμένουμε την υλοποίηση των ανωτέρω δεσμεύσεων, για την διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών μας κατά την παραμονή τους στο χώρο του σχολείου, κάτι που θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι αυτονόητο.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ