Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά, ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης

Στη σύλληψη του Νίκου Αντωνιάδη του δικηγόρου που πρωτοστάτησε κατά των εμβολιασμών προχώρησε η αστυνομία χθες βράδυ.

Στη σύλληψη του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο κίνημα κατά των εμβολιασμών προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική παραγγελία για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «διέγερση σε ανυπακοή».

Αρχικά ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας). Κατά πληροφορίες η σύλληψη αφορούσε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αντωνιάδης παραθέτοντας τις απόψεις του κατά των εμβολιασμών.

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του όπου έκανε… live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως είπε έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του!

Την είδηση της σύλληψης του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, επιβεβαίωσε και η σελίδα Ελληνικά Hoaxes, με την οποία το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Αντωνιάδης βρισκόταν σε «εμπόλεμη κατάσταση» εξαιτίας των όσων αποκαλύπτει η σελίδα για τη δράση του δικηγόρου.

Πηγή: dikaiologitika.gr