Σύρος: «Εξεγέρθηκαν» οι επιβάτες στο «WorldChampion» της SeaJets -Έφοδος του λιμενικού στο πλοίο

Ï×ÇÌÁ ÔÏÕ ËÉÌÅÍÉÊÏÕ ÂÑÉÓÊÅÔÁÉ ÓÔÏ ÓÇÌÅÉÏ ÐÏÕ ÅÐÅÓÅ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ ÌÅ ÄÕÏ ÅÐÉÂÁÉÍÏÍÔÅÓ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÔÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁ

Έφοδο στο πλοίο «WorldChampion» έκανε το λιμενικό στο λιμάνι της Σύρου, μετά από καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό και για εργαζόμενους χωρίς γάντια.

Τη στιγμή που ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη, ο κλιματισμός του πλοίου «WorldChampion» της SeaJets δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική, ενώ σύμφωνα με τους επιβάτες το προσωπικό του πλοίο δεν φορούσε γάντια.

Οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν δύσκολη τη χρήση μάσκας και δη σε μια περίοδο όπου έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων με κορωνοϊό.

Η αντίδραση του υπουργείου Ναυτιλίας ήταν άμεση μετά από καταγγελίες επιβατών, με αποτέλεσμα το λιμενικό να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο, προκειμένου να επιβάλει πρόστιμα στην εταιρεία.

Οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ η εταιρεία δεν έχει βγάλει προς το παρόν ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/exegerthikan-oi-epibates-sto-worldchampion-tis-seajets-efodos-toy-limenikoy-sto-ploio