Τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στη θάλασσα από το πλοίο στην Κυλλήνη

«Κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων, μετακινήθηκε ο καταπέλτης του εν λόγω πλοίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την πτώση ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα«, αυτή ήταν η αιτία της πτώσης του αυτοκινήτου στη θάλασσα εχθές το απόγευμα στην Κυλλήνη σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμεναρχείου.

Οι άνεμοι που έπνεαν στην Κυλλήνη ήταν πολύ ισχυροί ενώ το ατύχημα συνέβη την ώρα που πέρασε μπουρίνι από το λιμάνι. Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά το λιμεναρχείο αναφέρει:

«Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα προκλήθηκε, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 12207 στο λιμένα Κυλλήνης, απογευματινές ώρες χθες. Συγκεκριμένα, σε εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου του από λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας και κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων, μετακινήθηκε ο καταπέλτης του εν λόγω πλοίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την πτώση ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα. Με την άμεση επέμβαση στελέχους της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης, η οδηγός του ανωτέρω οχήματος εξήλθε αυτού, διαφεύγοντας τον κίνδυνο, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό τραυματισμού. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

Πηγή: imerazante.gr