Τέμπη: Όλοι αποθεώνοuν την μητέρα του μηχανοδηγού – Είπε για το χεıροκρότημα στο Καραμανλή τα πιο αληθινά λόγια

Τέμπη: «Το χειροκρότημα στον Καραμανλή τρύπησε τα αυτιά των συγγενών των θυμάτων», λέει η μητέρα του μηχανοδηγού

Η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών, Δημήτρη Μασσαλή, που είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς, σχολίασε την ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή για το πολύνεκρο δυστύχημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει», ενώ τόνισε πώς «δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

Η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή, μιλώντας στον Alpha.

Aλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν», σημείωσε.

 

«Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών» υπογράμμισε η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού.

«Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;», διερωτήθηκε με ένταση.

«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ό,τι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε», συνέχισε η κ. Μασσαλή.

«Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του», κατέληξε.

πηγή: tilestwra.com