Τέμπη-Θείος αδικοχαμένης Αθηνάς: «Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες; Θα μας γυρίσει πίσω τα παιδιά ο Μnτσοτάκης; Ποια ευθύνη αναλαμβάνουν; Να στείλουν τόσα παιδιά στον τάφο;»(video)

Ο θείος της άτυχης Αθηνάς Κατσάρα που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία των Τεμπών ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Η Αθηνά ήταν ανιψιά μου, κόρη της αδελφής μου, ήταν 34 χρονών», ανέφερε αρχικά ο κύριος Νίκος. Περιέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος και έβλεπε κόσμο να ουρλιάζει, κόσμο να τρέχει και εκείνος με την αδελφή του να ψάχνουν για την Αθηνά. «Ψάχναμε τα παιδιά μας και δεν υπήρχε ένας υπεύθυνος να μας πει τι συμβαίνει. Ήρθε και ο Μητσοτάκης, πέρασε να τον δούμε πως είναι δυο μέτρα, κι έφυγε και αυτός», ανέφερε.

«Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες; Θα μας γυρίσει πίσω τα παιδιά ο Μητσοτάκης;»

Μιλώντας πολλές φορές «έσπασε» η φωνή του όταν θυμήθηκε όλα όσα έζησαν εκείνη τη νύχτα ψάχνοντας την Αθηνά που δυστυχώς τελικά δεν τη βρήκαν πουθενά και λίγες ώρες αργότερα ταυτοποιήθηκε η σορός της.

Ο κύριος Νίκος ξέσπασε κατά όλων των πολιτικών και είπε στον κόσμο να μην τους ψηφίσει γιατί εκείνοι θα σκοτώσουν κι άλλες αθώες ψυχές.

«Ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει, πήρα σε μια τσάντα τα πράγματά της. Βγήκε ο Καραμανλής να μας πει πως είναι το πιο ασφαλές μέσο και τον κατηγορούσαν άδικα στη Βούλη. Δεν ντρέπονται καθόλου, βγήκαν να μας πουν πως αναλαμβάνουν την ευθύνη. Ποια ευθύνη αναλαμβάνουν; Να στείλουν τόσα παιδιά στον τάφο;

Βγαίνουν στα κανάλια γελώντας ξεχνώντας πως σκότωσαν 100 ψυχές. Θα βρουν τρόπο, έτσι είναι τα γαϊδούρια. Τους ψήφιζα όλους αυτούς και νιώθω πως έβαλα την υπογραφή μου στο δυστύχημα».

πηγή: tilestwra.gr