Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη – Τα στοιχεία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις, για την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της, μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη έχει καταθέσει τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην ανακρίτρια για το μοιραίο βράδυ και σύμφωνα με το Star, η κοπέλα έχει πει μεταξύ άλλων:

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δε γνώριζα, με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο γινόταν στο δωμάτιο 401 ενώ το δωμάτιο, στο οποίο καταγγέλλεται ότι έγινε ο βιασμός, είναι το 602.

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία πήγε στο ξενοδοχείο, ερεύνησε το συγκεκριμένο δωμάτιο του 27χρονου και στη συνέχεια τον συνέλαβε.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τo Star βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας ενώ κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η κοπέλα ξύπνησε και κατάλαβε ότι έχει συμβεί κάτι. Από τους τρεις άντρες ο ένας παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της. Ισχυρίζεται όμως ότι έγινε με τη θέλησή της. Απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Θα προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω»

Η κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

Έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Ο ακτιβιστής που ανέδειξε το περιστατικό στο Instagram κάνει λόγο για μία ομάδα ανθρώπων που έχουν κάνει ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν, ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ερευνά την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στην υπόθεση.

«Ήρθαν σε επαφή μαζί μου, μία ομάδα από κοπέλες, οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με την ομάδα αυτών των ανθρώπων και άρχισαν να μου παραθέτουν στοιχεία και να μου εξηγούν ότι όλο αυτό υπάρχει για πάρα πολλά χρόνια» σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», είχε δηλώσει η 24χρονη στο newsit.gr, μέσω του δικηγόρου της, Θανάση Ζιώγα.

Πηγή: newsit.gr