The Sun: Η Καρολάιν έγραφε κωδικοποιημένα στο ημερολόγιό της

Όπως αναφέρει η “The Sun” και χωρίς κάτι τέτοιο να έχει αποσαφηνιστεί ή γίνει γνωστό, κάποια από τα αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν ήταν κωδικοποιημένα.

Στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η διαρροή περιεχομένου του ημερολογίου της 20χρονης Καρολάιν αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», η οποία αναφέρει επίσης ένα στοιχείο που δεν έχει αναφερθεί από άλλη πηγή.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμά της η «The Sun» αναφέρει ότι κάποια από τα αποσπάσματα που περιλαμβάνονταν στο ημερολόγιο, ήταν κωδικοποιημένα.

Σημειωτέον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο βρετανικός Τύπος αναφέρεται στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς τα ΜΜΕ καλύπτουν αναλυτικά, με ρεπορτάζ τους, το θέμα, τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν.

Το δημοσίευμα, παραθέτοντας κομμάτια του ημερολογίου που ήλθαν στη δημοσιότητα, αναφέρεται και σε όσα ακολούθησαν, με την εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των Γλυκών Νερών, υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του χθες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ίδιος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, την προηγούμενη εβδομάδα και σχεδόν 40 ημέρες μετά το έγκλημα.
Το ημερολόγιο που ήλθε στη δημοσιότητα και το οποίο κρατούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Καρολάιν, παρέπεμπε σε προστριβές και εντάσεις στις σχέσεις του ζευγαριού.

Πηγή: pronews.gr