Θεωρούσε τον κορονοϊό ψέμα, πήγε σε Covid πάρτι και πέθανε παραδεχόμενος το λάθος του

Ο άντρας σύμφωνα με τους New York Times φέρεται πως είπε σε μια νοσοκόμα του νοσοκομείου, ότι πίστευε πως ο ιός ήταν hoax (ψευδής είδηση)

Ένας 30χρονος άντρας, ο οποίος πίστευε πως ο κορονοϊός είναι hoax, αγνόησε τις συστάσεις, παρευρέθηκε σε πάρτι κορονοϊού με τη συμμετοχή μολυσμένων ατόμων, και στη συνέχεια πέθανε, όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times. Το περιστατικό σημειώθηκε στι Τέξας των ΗΠΑ και ο άντρας φέρεται να παρευρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρτι προκειμένου να εξακριβώσει εάν ο ιός είναι αληθινός,  όπως αναφέρει η Dr. Jane Appleby, διευθύνουσα σύμβουλος της κλινικής του Σαν Αντόνιο, εκεί όπου νοσηλεύτηκε και πέθανε ο 30χρονος.

Η γιατρός δεν αποκάλυψε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που έλαβε χώρα το συγκεκριμένο «πάρτι κορονοϊού» ούτε το πόσοι άνθρωποι πήραν μέρος σε αυτό, αλλά ούτε και τον χρόνο που 30χρονος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Τέξας, ενώ δεν δόθηκαν ούτε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 30χρονος είπε στην νοσοκόμα του νοσοκομείου ότι παρευρέθηκε σε “covid party” και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή είπε «νομίζω ότι έκανα λάθος. Νόμιζα ότι ο κορονοϊός ήταν ένα ψέμα, αλλά τελικά δεν ήταν». Η  Dr. Jane Appleby αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό ώστε να προειδοποιήσει όλους του κατοίκους του Τέξας, εκεί όπου ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, προκειμένου να προστατεύονται επαρκώς.

Πηγή: ethnos.gr