Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν κλειστά στόματα για τη 10χρονη Μαρκέλλα! “Όλοι ύποπτοι για την απαγωγή και την εξαφάνιση”

Η 10χρονη Μαρκέλλα παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνέλθει. Τι είπε η μητέρα της, που έλυσε το μεσημέρι τη σιωπή της. Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας. Η απαγωγή, η εξαφάνιση και τα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση θρίλερ.

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία. Η απαγωγή και η εξαφάνιση της μικρής, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικών που εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως εξαιρετικά σοβαρή.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είδε μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ήταν η μητέρα της. Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. “Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά.”

“Το παιδί μου είναι κουρασμένο και εξαντλημένο. Δεν υπήρχαν όμως τραύματα στο σώμα της, ούτε σημάδια από χειροπέδες.” Τόσο η μητέρα που την είδε για λίγο, όσο και ο πατριός της 10χρονης, που ακόμα δεν την έχει δει από κοντά, κατέθεταν στην αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε. “Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά”, δήλωνε χθες.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο ευρύτερο οικονειακό περιβάλλον του.

Το παιδί βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στην επόμενη εικόνα που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha βλέπουμε τη Μαρκέλλα να περπατάει έξω από ένα βενζινάδικο της Καλαμαριάς, με τη σχολική τσάντα στην πλάτη. Αυτή η εικόνα κίνησε την περιέργεια δύο περαστικών που την πλησίασαν. Όπως είπαν το παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου και έκανε παράπονα για πόνους στη μέση.

Η γυναίκα που την απελευθέρωσε είπε ότι η Μαρκέλλα, της έδωσε 30 ευρώ για να επιστρέψει στο σπίτι της. Νωρίτερα, όπως είπε, της είχαν περάσει χειροπέδες. “Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη αλλά ήταν όρθια” ανέφεραν τα δύο άτομα που μίλησαν μαζί της. Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες, για μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Πηγή: newsit.gr