Το κουβάρι στο παζλ της υπόθεσης θρίλερ ξετυλίγεται όλο και περισσότερο. Τι δείχνει το βίντεο με τη 10χρονη Μαρκέλλα. Τα δύο πρόσωπα που ψάχνει η αστυνομία. Οι καταθέσεις και η κατάσταση της υγείας της μικρής. Τι απαντάει σε όσους τον κατηγορούν ο βιολογικός της πατέρας.

Η 10χρονη Μαρκέλλα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μια υπόθεση θρίλερ στη Θεσσαλονίκη. Η απαγωγή και η εξαφάνιση της μικρής προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες έχουν στα χέρια τους, ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Σε αυτό, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, η 10χρονη Μαρκέλλα περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν είναι η μητέρα της. Ένα πρόσωπο που οι αστυνομικοί θεωρούν πως σχετίζεται με την υπόθεση. Η ψυχολογική κατάσταση της μικρής, δεν επιτρέπει για την ώρα στους αστυνομικούς να την προσεγγίσουν και να της δείξουν την εικόνα.

Εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άντρα. Τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις Αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Η εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας φαίνεται να κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά, που όμως πολύ σύντομα θα έρθουν στο φως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του σημείου, που η Μαρκέλλα έμεινε χωρίς τη θέλησή της, για σχεδόν 48 ώρες.

Αυτό το σημείο θα οδηγήσει τα επόμενα βήματα των ερευνών και πιθανότατα θα κατευθύνει τις έρευνες προς ένα συγκεκριμένο σημείο, όσον αφορά τους δράστες. Για τους συγγενείς της 10χρονης πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι πως η Μαρκέλλα γλίτωσε, είναι καλά και πλέον απόλυτα ασφαλής.

Για πρώτη φορά μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της μικρής. Είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. “Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε”.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΦισκάρδο: Ένας κοσμοπολίτικος οικισμός με δύο ακοίμητους φρουρούς
Επόμενο άρθροΈβαλαν λουκέτο σε κατάστημα μετά από έλεγχο και ο ιδιοκτήτης απάντησε με αυτή την εικόνα!