Θεσσαλονίκη: “Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος” – Τι λέει ο γαμπρός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το γαμήλιο γλέντι

Θετικός στον κορονοϊό είναι και ο πατέρας του γαμπρού. Συνολικά 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά μέχρι στιγμής. Δεν είχαμε χαιρετισμούς στην εκκλησία και στο κέντρο λέει ο γαμπρός. Τι του είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Σε “βόμβα” διασποράς κορονοϊού έχει εξελιχθεί ο γάμος και η δεξίωση που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικούς δελτίου του ΣΚΑΙ, τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 16.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον υπήρχε μόνο ένα άτομο που είχε έρθει από το εξωτερικό πριν από ενάμισι περίπου μήνα, ενώ περίπου 100 άτομα έχουν δώσει δείγμα γιατί είχαν ύποπτα συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο γαμπρός μίλησε στον ΣΚΑΪ για το τι συνέβη. Τόνισε πως την Τρίτη άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επόμενη μέρα έλαβε μηνύματα και από κάποιους καλεσμένους που είχαν επίσης ύποπτα συμπτώματα. Πήγαν στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

«Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν ‘είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου’. Εκεί λίγο φοβήθηκα.»

Για το γάμο είπε: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;»

Αναφορικά για το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος.»

Παραπάνω τα κρούσματα;

Να σημειωθεί πως πολλοί από τους καλεσμένους του γάμου έχουν επισκεφθεί
ιδιωτικά εργαστήρια προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ Covid-19. Σύμφωνα με μαρτυρίες στη Voria.gr, φαίνεται ότι τα κρούσματα δεν ανέρχονται μόνο σε 11, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι πολλά περισσότερα, καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί τα κρούσματα από τα εξωτερικά εργαστήρια.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πηγές, μεταξύ των ατόμων που έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό είναι η νύφη, ο γαμπρός, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Μάλιστα ο τελευταίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του star και έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς και το τι διαδραματίστηκε στο γάμος.

Πηγή: newsit.gr