Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του «Αχίλλειον» για τον φερόμενο βιασμό – Ποιος εμπλέκεται στην υπόθεση

«Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας», τονίζει η καφετέρια «Αχίλλειον», καθώς ένα εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης

Θέση για το περιστατικό βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης πήρε μέσω social media η καφετέρια «Αχίλλειον», καθώς ένα εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης. Ωστόσο, η επιχείρηση υποστηρίζει ότι το εν λόγω άτομο δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά εργαζόμενος και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. «Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Καταληκτικά εκφράζει «τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη».Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, άτομα του αναρχικού χώρου έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του καταστήματος για το περιστατικό βιασμού.

Η ανάρτηση του «Αχίλλειον»

«Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής:

  1. Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό.
  2. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας.
  3. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά, και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

Πηγή: reader.gr