Θεσσαλονίκη: Πώς αντέδρασε η Γεωργία Μπίκα στην πρόταση απαλλαγής του κατηγορούμενου για τον βιασμό της

Σε μια λιτή ανακοίνωση προχώρησε η Γεωργία Μπίκα, για την πρόταση του εισαγγελέα να απαλλάξει τον μοναδικό κατηγορούμενο της υπόθεσης βιασμού της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια.

Η Γεωργία Μπίκα, στο άκουσμα της είδησης ότι προτάθηκε από τον εισαγγελέα να απαλλαχθεί ο κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της: «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να απαλλαχθεί ο 27χρονος μοναδικός κατηγορούμενος της υπόθεσης βιασμού που είχε καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Το βίντεο – ντοκουμέντο από το ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ

Ο ALPHA και η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο της εκπομπής T-Live φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις της 24χρονης εκείνο το βράδυ:

  • Στις 2:09, η Γεωργία διασχίζει με το αυτοκίνητό της τον δρόμο και παρκάρει έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο πάρτι στη σουίτα του 6ου ορόφου.
  • Στις 2:25 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.
  • Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.
  • Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.
  • Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25 λεπτά, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.
  • Μετά από 25 λεπτά περιπλάνησης, η Γεωργία δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι η 24χρονη ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει.
  • Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.
  • Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε, ο απόλυτος εφιάλτης.
  • Πηγή: newsit.gr