Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός και αγαπητός 58χρονος γυμναστής

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Στέφανου Πατέντα σε ηλικία 58 μόλις ετών. Ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και δίδασκε στο 9ο ΓΕλ Πάτρας. Οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς.

“Ο Στέφανος Πατέντας, ο γυμναστής του σχολείου μας, ήταν εξαίρετος συνάδελφος και άνθρωπος. Η απώλεια του αφήνει κληρονομιά την ενεργητικότητα του, το ένθερμο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το σχολείο του, τη δίψα του για ζωή. Ο Στέφανος διέθετε ένα σπάνιο δυναμισμό, ο οποίος μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα κατόρθωνε να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή. Διαψευστήκαμε. Διαπιστώσαμε έμπρακτα ότι το δώρο της ζωής δεν είναι δεδομένο. Ο Στέφανος ήταν άξιος συνάδελφος, σύζυγος, πατέρας.

Με το παρόν, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου ΓΕΛ Πάτρας εκφράζουν τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα μας λείψει. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 7/12/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 μμ στον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α Νεκροταφείο Πατρών”.

Πηγή: thebest.gr