Θλίψη για τη Ρούλα Ηλιοπούλου – Έφυγε στα 61 της χρόνια για το μεγάλο ταξίδι

Κηδεύτηκε την Δευτέρα 15 Ιουνίου το απόγευμα στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του χαμού της συμπολίτισσας Σταυρούλας (Ρούλας) Ηλιοπούλου του Περικλή. Η αγαπητή Ρούλα Ηλιοπούλου, μία ευγενική και εξωστρεφής γυναίκα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στα 61 της χρόνια μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένεια της.

Πριν από περίπου16 μήνες είχε αποχαιρετίσει και την αγαπημένη της μητέρα, Σία Ηλιοπούλου. Αδέλφια της εκλιπούσης είναι ο Κώστας Ηλιόπουλος που ασχολείται με το εμπόριο και η Ασπασία Ηλιοπούλου που εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Η Ρούλα Ηλιοπούλου είχε και μία ανιψούλα, την Μαρίσια ενώ απαρηγόρητος είναι και ο σύντροφος της, Φώτης Πέττας.

Μεγαλωμένη στην άνω πόλη, πλάι στον Παντοκράτορα, η Ρούλα Ηλιοπούλου υπήρξε ένας χαρούμενος και δημιουργικός άνθρωπος και είχε πολλά ακόμη να δώσει.

Η μικρή της αδελφή Ασπασία ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook, μία τρυφερή φωτογραφία με τις δυο τους σε ανέμελη στιγμή και έγραψε «καλό ταξίδι, η φωτογραφία μία και μοναδική όπως και οι αναμνήσεις».

Η κηδεία της Σταυρούλας Ηλιοπούλου έγινε σε βαρύ κλίμα στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών όπου και ετάφη.

Η οικογένεια της να σημειώσουμε πως διατηρεί στενή συγγενική σχέση με τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ευάγγελο Φλωράτο και τη σύζυγο του, Βούλα.

Κείμενο: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Πηγή: thebest.gr