Θλίψη και συγκίνηση για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού εμπόρου ενδυμάτων Γεράσιμου (Μάκη) Κουλουμπή

Έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια – Κηδεύεται την Πέμπτη 23/9/2021 στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης όπου και θα ταφεί

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια ο αγαπητός συμπολίτης Γεράσιμος (Μάκης) Κουλουμπής, ο οποίος είχε για πολλά χρόνια ασχοληθεί με το εμπόριο ρούχων υψηλής ραπτικής ντύνοντας γενιές Πατρινών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr που επικοινώνησε με την οικογένεια του, ο Γεράσιμος Κουλουμπής έφυγε από τη ζωή τη νύχτα στον ύπνο του. Η τραγική ειρωνεία είναι πως καθώς ένιωθε τις τελευταίες μέρες αδιαθεσία, είχε κλείσει ραντεβού με το γιατρό του για την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 το πρωί αλλά δεν πρόλαβε.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2021. Ήταν ένας εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος που είχε πλέον συνταξιοδοτηθεί. Μαζί με τον αδελφό του Θεόδωρο Διον. Κουλουμπή είχαν ξεκινήσει πριν από 50 χρόνια δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα επί της Αγίου Νικολάου, το 1971 και μάλιστα ήταν από τις πρώτες μπουτίκ με κομψά ανδρικά ρούχα που δημιουργήθηκαν στην εμπορική αγορά της Πάτρας. Καλός γνώστης του αντικειμένου του, με γούστο και άποψη,  άφησε εποχή και το στίγμα του στην αγορά και τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας.

Το πιο τελευταίο μαγαζί που διηύθυνε ο ίδιος ήταν το κατάστημα Puppet επί της Μαιζώνος και Ερμού που είχε και γυναικεία ρούχα.

Το καθημερινό του πλέον πρόγραμμα ήταν να πίνει τον καφέ του είτε στη Γούναρη, στα Ψηλαλώνια είτε στην πλατεία στο Μαρκάτο διαβάζοντας την εφημερίδα του και ανταλλάσοντας απόψεις με καλούς φίλους.

Ο Μάκης Κουλουμπής ήταν γεννημένος στην Πάτρα με καταγωγή από την Κεφαλονιά, την οποία αγαπούσε πολύ.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του λύπησε πολλούς, όσους τον ήξεραν και τον συναναστρέφονταν αλλά και όλη την Πατραϊκή κοινωνία.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Πηγή: thebest.gr