Θρίλερ στις Σέρρες: Οι γονείς του παιδιού που βρέθηκε νεκρό σε κανάλι είναι φυλακή – Τι λένε οι συγγενείς (pic)

Τραγωδία στην Νέα Ηρακλεία Σερρών. Αγοράκι βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι.

Αρχικά είχε δηλωθεί στις Αρχές η εξαφάνισή του και εν τέλει εντοπίστηκε νεκρό, λίγες ώρες αργότερα.

Συγγενής του παιδιού υποστήριξε πως μεγάλωνε με την 14χρονη ανιψιά της διότι οι γονείς του είναι φυλακή. «Θέλουμε να μάθουμε τι έγινε, τον λέγανε Νεκτάριο, ήταν δύο ετών», σημείωσε.

Η συγγενής του παιδιού δήλωσε στο Diktyo TV: «μας είπανε ότι η ανιψιά μου κάτι έκανε, πήγε έξι ώρα να πάρει ξύδι, γάλα, δεν ξέρω τι και χάθηκε το μωρό. Σηκώθηκα το πρωί, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως το βρήκαν νεκρό».

«Ψάχναμε όλο το βράδυ, δεν βρήκαμε. Το πρωί το βρήκαμε στο αρδευτικό κανάλι κάτω από μία πόρτα», σημείωσε συγγενής του παιδιού.

«Πέρυσι πέθανε ακόμα ένα παιδάκι» υποστήριξε.

Κάτοικος της περιοχής είπε πως το αγοράκι κατευθύνθηκε προς το αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να πέσει μέσα.

«Στεναχωρήθηκα, μεγαλώνουμε εγγόνια. Λένε έπεσε και το βρήκανε κάτω. Πρέπει να βάλουνε σύρμα, υπάρχουν και άλλα μικρά» είπε μία γυναίκα που κατοικεί στο σημείο.

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσομπανίδης σημείωσε πως «έμαθα ότι ένα παιδάκι είναι νεκρό, δεν ξέρω τι έγινε. Έπεσε στο κανάλι και σκοτώθηκε, το σκότωσαν και το πέταξαν στο κανάλι, δεν ξέρω. Ήρθα να μάθω τι συνέβη».

«Μόλις το έμαθα λυπήθηκα πάρα πολύ. Πριν από καιρό είχαμε περίφραξη στο κανάλι και την αφαίρεσαν οι ίδιοι. Σπάσανε και κλέψανε το κανάλι για το τίποτα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα παιδιά. Θα φτιάξουμε πάλι την περίφραξη και θα την χαλάσουν ξανά», είπε στο Diktyo Tv.

Φωτογραφίες: diktyotv.gr

Πηγή: reader.gr