Θρήνος: Ανακοπή έπαθε η 36χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητο σε κολόνα (βίντεο+εικόνες)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (07.04.2021) σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Μια 36χρονη γυναίκα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της, όπου ήταν και τα δυο παιδιά της, να πέσει κολόνα.

Το τραγικό συμβάν έγινε στην οδό Παπαποστόλου, στη Λαμία. Η 36χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο τιμόνι, από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Την ώρα που η καρδιά της 36χρονης σταμάτησε, το αυτοκίνητό της κατέληξε σε μια κολόνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν, σωματικά,  τα δυο μικρά παιδιά της.

Ήταν λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ όταν η 36χρονη κινούταν με το αυτοκίνητο της στην οδό Παπαποστόλου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πριν φτάσει στο ύψος της “Euronics Αναστασίου”, η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το αυτοκίνητο, εκτός ελέγχου, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και γκρέμισε κυριολεκτικά την τσιμεντένια κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν τη μητέρα πεσμένη στο πλάι στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της, και πίσω τα δυο μικρά παιδάκια να κλαίνε και να είναι σοκαρισμένα.

Αμέσως έβγαλαν έξω τα δυο παιδάκια, τα οποία αρχικά παρέλαβαν συγγενείς τους που διαμένουν εκεί κοντά, ενώ το ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αρχικά των διασωστών και στη συνέχεια των γιατρών στα επείγοντα του νοσοκομείου, η 36χρονη μητέρα κατέληξε.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 36χρονης μητέρας θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Πηγή: newsit.gr