ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” ο Κώστας Νικολαβγένης

Με μια θλιβερή είδηση ξημέρωσε η Πέμπτη στον υγειονομικό κόσμο της Ηλείας. «Εφυγε» νικημένος από την επάρατο ο 57χρονος Κώστας Νικολαβγένης.

«Το Σωματείο Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδερφο και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Νικολαβγένη .

Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που προτεραιότητα του είχε πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέρφων του. Είχε αναδείξει ένα σπουδαίο έργο από την θέση του και η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του . Καλό ταξίδι φίλε και συνάδερφε Κώστα».

Ανακοίνωση και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

«Στο άκουσμα του θανάτου του φίλου και συνάδελφου Κώστα Νικολαβγένη προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Ηλείας, μόνο θλίψη και συγκίνηση αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο Κώστας μαχητής και αγωνιστής, για πολλά χρόνια εκλεγμένος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, όπως πάντα έδωσε την τελευταία του μάχη με σθένος με περιφέρεια ,απέναντι στην επάρατη νόσο. Πάλεψε αντρίκια μέχρι το τέλος, δεν υποχώρησε, δεν δείλιασε, όπως ο ίδιος ήξερε να κάνει πάντα. Παντού μπροστά σε όλους τους αγώνες, με χαμόγελο, με ψυχή και θάρρος για τους εργαζόμενους, για το Κέντρο Υγείας, για τον τόπο του. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους εμάς τους συνάδελφους και συναγωνιστές , αλλά πιο μεγάλη είναι για την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Η σκέψη και η καρδία μας είναι κοντά τους στη λύπη και στο πένθος τους.

Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε.

Σωκράτης Σωτηρόπουλος»

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Νικολαβγένης, ότι είχε διατελέσει στο παρελθόν 16 χρόνια πρόεδρος της Ροβιατας, με την παράταξη Λυμπέρη.

Η κηδεία θα γίνει σημερα Παρασκευή και ώρα 15.00 στη Ροβιάτα.

Πηγή: flamis.gr