Η Carol Croella και ο αδελφός της Δημήτρης είναι τα δύο παιδιά, της γνωστής μακιγιέζ του ελληνικού κινηματογράφου, Φώφης Παπανδρικοπούλου. Τα δύο αδέλφια μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο, έχασαν την ζωή τους, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Αμαλιάδα, λίγα μέτρα από το σπίτι τους.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φέρρης.

Η Carol Croella και ο αδελφός της Δημήτρης έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο, κοντά σε ένα γεφύρι που απείχε από το σπίτι τους περίπου 300 μέτρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα δύο αδέλφια που ήταν στο όχημα να χάσουν τη ζωή τους, όπως επίσης και ο αγαπημένος τους σκύλος που ήταν μαζί τους χάθηκε και εκείνος μαζί με το αφεντικό τους.

Τραγική ειρωνεία, εκείνη τη μέρα η Carol Croella είχε τα γενέθλιά της και μάλιστα είχε ετοιμάσει μία γιορτή, για να υποδεχθεί τους φίλους της. Δυστυχώς ο θάνατος χάλασε τα σχέδια της αδικοχαμένης γυναίκας.

Τα δύο αδέλφια, ήταν τα παιδιά της γνωστής μακιγιέζ του ελληνικού κινηματογράφου, Φώφης Παπανδρικοπούλου, καρπός του γάμου της με τον Μαξέλ Κροελλά, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα μια γαλλικής ταινίας στην Ελλάδα. Η Carol Croella ήταν μόνιμη κάτοικος Ελβετίας και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον ΟΗΕ. Στο παρελθόν είχε συμβάλλει με την μακρά διαδρομή της σε ζητήματα που αφορούσαν τη βελτίωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και στην υποστήριξη των δημιουργών για τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Πηγή: https://www.kontraseolous.gr/