Θρήνος: Νεκρός σε τροχαίο 23χρονος-Ένα ολόκληρο χωριό στα μαύρα (εικόνα)

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών.
Αβάσταχτος πόνος στην Κρήτη και το Ηράκλειο, μετά το νέο τροχαίο δυστύχημα. Ένας νεκρός και ένας τραυματίας ο τραγικός απολογισμός…

Το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο, αφήνει θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα στην Κρήτη. Μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο νέα παιδιά. Με το ένα να σκοτώνεται και το άλλο να τραυματίζεται. Η τραγική είδηση πάγωσε το χωριό του θύματος, με τους γονείς του, να ανεβαίνουν από το πρωί, το δικό τους Γολγοθά.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών.

Όλα έγιναν στις 04.30 περίπου τα ξημερώματα όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, ξέφυγε της πορείας του,  προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανετράπη, σε παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού, λίγα μέτρα μετά το ΙΚΑ.

Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο 23χρονος οδηγός και τραυματίστηκε ένας συνομίληκος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Κάτοικοι της περιοχής, μιλούν στο creta24.gr για τον άτυχο Νίκο Σηφάκη που σκοτώθηκε, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ καλό παιδί» ενώ τονίζουν πως «ξημέρωσε μαύρη μέρα για το χωριό, ήταν ένα διαμάντι, μια ζωή έτρεχε και βοηθούσε».

Ο 23χρονος ήταν πολύ αγαπητός στη Γέργερη και τα «γιατί» βασανίζουν την οικογένεια αλλά και όλο το χωριό, για το πως κόπηκε τόσο αδόκητα το νήμα της ζωής του.

Πηγή: patrisnews.gr