Τιμητική εκδήλωση για τον Σπ. Λυκιαρδόπουλο (pics+video)

Μια απλή λιτή εκδήλωση προς τιμή του Σπύρου Λυκιαρδόπουλου. Η αίθουσα συνεδριάσεων του Νοσοκομείο ήταν γεμάτη, όλοι ήρθαν  να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Σπύρο Λυκιαρδόπουλο τον γιατρό τους.

Προλόγισε ο Διοικητής του Νοσοκομείο κ. Νικ. Βιβλάκης, μίλησαν ο χειρούργος κ. Χρ.  Παυλάτος, ο κ. Βιβλάκης ζήτησε να πάρει το λόγο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων αλλά δεν ήταν εκεί, στη συνέχεια μίλησε η κ. Μιμή Παϊζάνη, κατόπιν μίλησε η κ. Πολ. Λυκιαρδοπούλου για τον Σπ. Λυκιαρδόπουλο και τέλος διαβάστηκε το πρακτικό της απόφασης του Δ.Σ. για την τιμητική εκδήλωση για τον  Σπ. Λυκιαρδόπουλο. Παρέμβαση έκανε και η κ. Τζόγια Καπάτου για την αντιστασιακή δράση του Λυκιαρδόπουλου και για το Πολυτεχνείο. Ζήτησε να μιλούσε και γι αυτή δράση του. Ο Διοικητής της απάντησε ότι εδώ ήρθαμε να τιμήσουμε τον Σπύρο Λυκιαρδόπουλο σαν γιατρό του Νοσοκομείο. Δες υπήρξε συνέχεια.

Στο τέλος  έγινε αποκαλυπτήρια επιγραφής όπου αναφέρει: Μονάδα Τεχνικού Νεφρού Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας “Σπύρος Λυκιαρδόπουλος”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Λούκα Κατσέλη, απουσίαζαν από το Δήμο και την Περιφέρεια.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr