Την αποχαιρέτησαν κόρη & o πρώην σύζυγος Αλέξανδρος Παρίσης: Βουβός πόνος για τη Μαίρη Αλεξοπούλου, την τραγουδίστρια που έγινε μοναχή-“Η Μαίρη ήταν ψυχούλα” είπε ο πρώην Δήμαρχος(εικόνες)

Στο ιερό ησυχαστήριο κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορωπίου αναπαύεται πλέον η μακαριστή μοναχή Θεονύμφη, κατά κόσμον Μαίρη Αλεξοπούλου καθώς το περασμένο Σάββατο (13/5), άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από παραμονή της στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η Μαίρη Αλεξοπούλου μετά τον θάνατο της κόρης της αφιερώθηκε στον Θεό. Η μοναχή Θεονύμφη δέχτηκε το αγγελικό σχήμα το 1986, όταν “έφυγε” από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα η 18χρονη κόρη της, Κωνσταντίνα.

Πλήθος κόσμου με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια θέλησε να πει το “στερνό” αντίο στη μακαριστή γερόντισσα. Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για εκείνη μιας κι όπως ανέφεραν μόνο αγάπη είχε να προσφέρει.

Η κάμερα του τηλεοπτικού βρέθηκε στην κηδεία της μοναχής.

Η αδερφή της, Γεωργία, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε πως “ήταν πολύ καλός άνθρωπος και αγαπούσε πάρα πολύ τον Θεό”.

“Για τη μαμά μου ο χαμός της αδερφής μου ήταν μια μεγάλη πληγή”, είπε η κόρη της μακαριστής Θεονύμφης.

“Είχαμε 6 χρόνια διαφορά ηλικίας με την αδερφή μου. Μου κόστισε πολύ ο χαμός της. Για τη μαμά μου ο χαμός της αδερφής μου ήταν μια μεγάλη πληγή. Για να νιώθει πιο κοντά στην Κωνσταντίνα αποφάσισε να γίνει μοναχή. Πέρασα 9 μήνες στο μοναστήρι ως δόκιμη μοναχή, αλλά αποφάσισα πως δεν ήταν αυτή ζωή για εμένα. Ήθελα την κοσμική ζωή και έκανα οικογένεια. Την αγαπώ πολύ και θα μου λείψει. Να είναι καλά εκεί ψηλά και να με προστατεύει”, είπε βουρκωμένη η κόρη της, Ελευθερία Ναθαναήλ.

“Η Μαίρη ήταν ψυχούλα”

Το “παρών” στην κηδεία της έδωσε και ο πρώην σύζυγός της, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη όταν αποφάσισε να ακολουθήσει τον μοναχισμό.

“Ήμασταν παντρεμένοι επτά χρόνια και τρία είχαμε σχέση. Ήμασταν μαζί 10 χρόνια. Η Μαίρη ήταν ψυχούλα. Όταν πέθανε το παιδί δεν μπορούσε να ησυχάσει. Ήθελε να μονάσει”, σχολίασε.

αλεξοπούλου κηδεια
αλεξοπούλου κηδεια
αλεξοπούλου κηδεια
αλεξοπούλου κηδεια
αλεξοπούλου κηδεια
αλεξοπούλου κηδεια
Με δάκρυα στα μάτια η αδερφή της μακαριστής γερόντισσας, ΓεωργίαH αδερφή της μακαριστής γερόντισσας, Γεωργία
η κόρη της μακαριστής ΘεονύμφηςH κόρη της μακαριστής Θεονύμφης

 

o syzygow“Η Μαίρη ήταν ψυχούλα”, δήλωσε ο πρώην σύζυγος της μακαριστής Θεονύμφης

 

αλεξοπούλου κηδειαO Γ. Καρατζαφέρης
πηγή: https://www.thetoc.gr/